UA-26212536-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

                                          www.beeld-element.nl  Carola Mussche met handgemaakte sjamanentrommel.www.beeld-element.nl Carola Mussche met handgemaakte sjamanentrommel.

Lorelei festival: 2019 en 2020

De Tzolkin-astrologie van de oude Maya's.

Na 2 heerlijke zomer-rondes als aanbieder van creatieve workshops (oceandrums en krachtvoorwerpen maken), voelt de tijd nu rijp om een heel andere passie van mijzelf te gaan belichten. De wijsheid van de oude Maya's.

De Maya's waren in staat de samenhang tussen het universum, de aarde en de mensheid te ervaren en deze te coderen in een heilige kalender. De Tzolkin vertegenwoordigt de universele orde. Het omvat het weefpatroon van de schepping, los van tijd en ruimte. Door zijn getallenrelaties en archetypische zeggingskracht openbaart de Tzolkin de herinnering aan de bron van Al-Wat-Is. Het wachtwoord om deze code te ontsluiten is liefde.

Zoals de westerse astrologie met zijn 12 sterrenbeelden je iets kan vertellen over jouw persoonlijkheid, zo kan de Tzolkin jou bewust maken van jouw persoonlijke levensplan. Wanneer wij vrouwen onszelf leren afstemmen op de natuurlijke tijd, gaan er magische poorten open. Er zijn 260 toegangspoorten tot de gehele Tzolkin matrix. Ieder mens heeft bij zijn geboorte een sleutelcombinatie van de energetische imprint van zijn innerlijke kracht en potentieel meegekregen. De Tzolkin is het kompas om de weg te lezen waarlangs je op aarde bent gekomen, te ervaren waar je nu staat en te zien waar jouw uiteindelijke bestemming ligt. Je galactische signatuur.

De 260 dagen van de Tzolkin kalender wordt cyclisch opgebouwd uit 13 maantonen en 20 Zonnezegels en het natuurlijk ritme wordt bepaald door de 4 kleuren van de 4 windrichtingen. Daarnaast wordt elke zonnezegel op zijn levenspad begeleid door vier (kin) partners. Dit zijn:

*De gids kracht; wijst je de weg. Gaat je altijd voor op je pad.

*De analoge kracht; staat pal aan je zijde om je waar nodig te ondersteunen.

*De verborgen kracht; deze zorgt voor verrassingen en brengt je tot nieuwe inzichten.

*De uitdagende kracht; dit is je tegenpool. Hij versterkt je geheugen en daagt je uit.

Volgens de Maya is iedereen uniek en heeft ook een unieke taak op aarde. Jij hebt als ziel een bepaalde energie. De schepping vraagt van ons om het talent, het geschenk dat je bent, te leven. Leef de natuurlijke tijd!

 

Tzolkin consult bij praktijk-atelier Beeld-element te RillandTzolkin consult bij praktijk-atelier Beeld-element te Rilland  Tzolkin consult bij praktijk-atelier Beeld-element te RillandTzolkin consult bij praktijk-atelier Beeld-element te Rilland  Tzolkin consult bij praktijk-atelier Beeld-element te RillandTzolkin consult bij praktijk-atelier Beeld-element te Rilland  Tzolkin consult bij praktijk-atelier Beeld-element te RillandTzolkin consult bij praktijk-atelier Beeld-element te Rilland

 Hunab K'u: "In den beginne was er de leegte....gevuld met eindeloze mogelijkheden...waarvan jij er een bent."

 

De Tzolkin-Consulten:

Wees welkom op het Lorelei-zomerfestival! Mijn zwart-geblokte tipi tent vind je op het verwen-en healingveld. Voor mijn tent vind je een zwart boek waarin je afhankelijk van het soort consult, 1 of meerdere geboortedata (liefst ook de tijd van geboorte) kunt noteren en tegelijkertijd ook een tijd kunt reserveren voor het consult. 

Er zijn 3 opties voor een Tzolkin-consult (Maya-horoscoop):

* Mini-consult: Hierbij geef ik uitleg over de relatie tussen jouw maan-energie en jouw zon-imprint (zonnezegel). Jouw zonnezegel vormt de sleutel van jouw energetische blauwdruk waarmee je de poort tot de matrix opent. Kosten: 5,- inclusief een handige kompaskaart. Duur: circa 15 minuten. 

* Maxi-consult A: Jouw 13-voudige levenspad; inclusief jouw zonnezegel en een weergave van jouw thema's en eigenschappen in hun licht-en schaduwkanten. Dit profiel maakt de route zichtbaar van jouw reis hier op aarde. Ook zul je jouw persoonlijke gidsen/kin-partners leren kennen. Dit levenspad vormt je galactische signatuur. Kosten: 25,- (voor circa 1 uur). Met daarbij jouw spirituele routekaart op schrift.

* Maxi-consult B: een systeem-opstelling (van maximaal 6 personen) Bij dit consult krijg je inzichten in de dynamiek en de thema's tussen de verschillende mensen in jouw leef-systeem. De lessen van deze relaties worden duidelijk vanuit de archetypen van ieders zonnezegels en de plaats op het 'reisbord' van ieder individu.  NB: Om dit inzichtelijk te maken heb ik de geboortedata nodig van de mensen in het betreffende systeem! Kosten: 25,- (voor circa 1 uur). Inclusief een kompaskaart van jouw eigen zonnezegel.

 

Een gratis soulcollage maken nav het Tzolkin consult?

Omdat mijn intentie die van de blauwe aap is (het magische kind) en mijn vak beeldende therapie betreft; nodig ik iedereen die het maxi-consult heeft ontvangen, uit om jouw unieke soulcollage te creëren naast mijn tent. Een soulcollage is een persoonlijke expressie van jouw spirituele kompas op een compact formaat karton. 

Laat je inspireren door jouw zonnezegel, jouw toon van energie en de helende kleur van jouw levenspad.

N.B Deze optie geldt alleen bij mooi weer als ik mijn tijdschriften, lijm en verfmaterialen buiten kan neerzetten! Neem zoveel tijd als je nodig hebt en op een moment dat het jou uitkomt! Dat kan meteen na afloop van het consult zijn maar ook op een andere dag van het festival. Wanneer de energie voor jou kloppend is.

 

Zie voor verdere informatie en creatieve mogelijkheden de pagina Tzolkin op mijn website.

 

In Lak'ech (=Maya voor; 'Ik ben een andere jij')