Tzolkin Consult

Een kosmogram:

Staat u op een kruispunt van uw leven? Bent u onzeker over welke weg u zult inslaan? Welke weg bij u past?

Dit consult geeft u inzichten over uw energetische imprint ofwel de routekaart van uw ziel volgens de oude Maya wijsheid. Een kosmogram geeft inzicht in uw geboortehoroscoop met uw persoonlijke kin-getal en zonnezegel. Het toont de kleur en route van uw levenspad en de fundamenten van uw zielenprogramma. Het laat zien hoe je vanuit je wezenskern kunt resoneren met het hart van Moeder Aarde en de Hunab Ku, het hart van de kosmos.

Ergens van binnen zit een kompas dat precies is ingesteld op wat jij in dit leven te doen hebt.

 

Tzolkin consult bij praktijk-atelier Beeld-element te RillandTzolkin consult bij praktijk-atelier Beeld-element te RillandTzolkin consult bij praktijk-atelier Beeld-element te RillandTzolkin consult bij praktijk-atelier Beeld-element te Rilland

Tzolkin consult bij praktijk-atelier Beeld-element te RillandTzolkin consult bij praktijk-atelier Beeld-element te Rilland

Tzolkin consult bij praktijk-atelier Beeld-element te RillandTzolkin consult bij praktijk-atelier Beeld-element te Rilland

 

 

 

 

 

 

 

 

Over Tzolkin:

Volgens de Maya's gebeurt alles op aarde in samenhang met de kosmische cycli. De Tzolkin is een matrix van het weefpatroon van de universele scheppingsenergie (Hunab Ku). Het is te vergelijken met een geknoopt visnet; wanneer je 1 maas van het net beroert gaat de rest meetrillen. Ieder deel is gelijk aan het geheel.

De Tzolkin telling maakt ons tot burgers van een veel groter geheel. Wij mensen zijn afgestemd op de cyclus van de Pleiaden. De aarde maakt 3 rondes: die om haar eigen as in 24 uur, de ronde om de zon in een jaar en dan nog de ronde om Alcyone, de centrale ster van de Pleiaden in 26.000 jaar (=een kosmisch jaar).

Ons perspectief wordt hiermee volkomen anders. Het geheel van het bestaan is als een weefwerk dat alle verschijnselen verbindt. Alles. Zelfs het kleinste molecuul in het verste zonnestelsel. Door ons hiervoor open te stellen kunnen wij ons gedragen gaan voelen in de oneindige dans die wij allemaal tezamen vormgeven. Overgave aan het ritme helpt ons te verbinden met onszelf, elkaar en het gehele universum.  

De maat van de Tzolkin telling wordt gevormd door de 9 maanden die een mens nodig heeft om vanaf de conceptie uit te groeien tot een menswezen dat klaar is om geboren te worden. Groei en ontwikkeling vindt plaats in tijdsperioden van 9 maanden en hun veelvoud. Elk van de 260 dagen van de Tzolkin kalender heeft haar eigen kleur en dynamiek. Elke dag heeft een eigen kwaliteit die gesymboliseerd wordt door een zegel.

Er zijn 20 zonnezegels en 13 tonen van energie. Er zijn dus 260 verschillende sleutel-combinaties mogelijk. Zonnezegels zijn openingen naar de bron van de goddelijke oerenergie. Tonen zijn energiepatronen die de materie in beweging brengen en houden. Je kunt de beweging vergelijken met een golfbeweging. Er is de opbouw, culminatie, omslag en afbouw. Een Tzolkin jaar bevat 20 tijdsperioden van elk 13 dagen. Dit worden de wavespells (golfbetoveringen) genoemd. Een wavespell is ritmisch opgebouwd volgens de 4 kleuren van de 4 windrichtingen van het medicijnwiel: In de vaste volgorde: rood (oost), wit (noord), blauw (west) en geel (zuid). De spiraalwerking van deze telling brengt de wereld in een steeds hogere intensiteit van bewustzijn.

Jouw geboortedatum opent de poort naar jouw unieke potentiële mogelijkheden. Het is jouw levensplan met daarin de weergave van je eigenschappen en talenten in hun licht- en schaduwkanten. Jij als ziel hebt een bepaalde energie en bestemming.

Jouw kleur is je bron van kracht. Jouw toon is de functie van creatieve bijdrage. Jouw zonnezegel is de archetypische essentie van jouw kracht.

 

Tzolkin op je levenspad:

Hoe bijzonder is het om vanuit dit Tzolkin kompas vervolgens uw eigen landkaart van de ziel te gaan creëren? Schrijf je dus meteen na dit boeiende consult in voor de beeldende workshop-dag: Tzolkin op je levenspad.

De wens te weten wie we zijn, waar we zijn en hoe we daar gekomen zijn is zo oud als de mensheid zelf.

De Tzolkin vertelt het verhaal van jouw levensreis op basis van je geboortedatum. Nu je weet wat jouw kwaliteiten en talenten zijn en hoe jij vanuit de kosmos energetisch wordt ondersteund, kan je in het atelier aan de slag om een persoonlijke landkaart of plattegrond te maken. Wees welkom!  

 

Kosten:

De opmaak en uitleg van een persoonlijk Tzolkin Kosmogram kost €55,- maar in combinatie met de Tzolkin variant van de workshop: landkaart van de ziel (=€88,-betaald u voor het privé-consult slechts: €44,- 

Voor slechts €132,- heeft u dan zowel een verdiepend privé consult als een actieve workshop-dag op zak!

De tarieven zijn exclusief BTW.

 

Bed and Breakfast: 

Het aanbod kan in combinatie met onze sfeervolle Bed and Breakfast voorziening worden geboekt. Afstand hoeft dus geen issue te zijn. Het gastenverblijf is in mediterraanse sfeer ingericht en biedt plaats tot 4 personen.

 

Inschrijving:

Als u geinteresseerd bent om aan deze workshop deel te nemen, kunt u mij dit laten weten via de mail.

 

 

UA-26212536-1