Praktijk Atelier Beeld-element

Beeldend in je element

Lorelei 2021Lorelei 2021
Carola MusscheCarola Mussche

Lorelei Festival: 2021

De Tzolkin-astrologie van de oude Maya's.

Dit wordt het vijfde jaar op een rij dat ik als medewerker mijn steentje bijdraag aan het Lorelei vrouwenfestival. Het is een feest van zusterschap. Al die verschillende vrouwen die als kleurrijke draden met elkaar verbonden zijn en samen een magisch tapijt weven van plezier, inspiratie, hoop, dromen, visie en vele kwaliteiten.

Het thema van 2021 'Aquarius' spreekt mij bijzonder aan. Er komt langzaam maar zeker een einde aan een lang tijdperk van manlijke macht en overheersing. De vrouwelijke waterkrachten hervinden hun natuurlijke stroom. De nieuwe tijd vraagt om harmonie en samenwerking met de omringende natuur. Liefde voor moeder aarde. Ieder mens is een afspiegeling van de schepper. Door zorg te dragen voor jezelf, draag je zorg voor de wereld.

Wat ik graag wil delen is de kennis van de oude Maya's, die ik via jarenlange zelfstudie eigen gemaakt heb.

De Maya's waren in staat de samenhang tussen het universum, de aarde en de mensheid te ervaren en deze te coderen in een heilige kalender: de Tzolkin. Zoals de Westerse astrologie met zijn 12 sterrenbeelden je iets kan vertellen over jouw persoonlijkheid, zo kan de Tzolkin je bewust maken van jouw levensplan. Ieder mens heeft bij zijn geboorte een sleutelcombinatie van de energetische imprint van zijn innerlijk potentieel meegekregen. De Tzolkin is een blauwdruk, een kompas om de weg te lezen waarlangs je op aarde bent gekomen, te ervaren waar je nu staat en te zien waar jouw uiteindelijke bestemming ligt. Elk van de 20 krachtzegels heb je ooit op je evolutionaire weg wel een keertje ingevuld. Uiteindelijk leer je als geïntegreerde zon je licht laten schijnen.

Tzolkin consultTzolkin consult
Tzolkin consultTzolkin consult
Tzolkin consultTzolkin consult
Tzolkin consultTzolkin consult

De Tzolkin-Consulten:

Wees welkom op het Lorelei-zomerfestival! Mijn groen-oranje vouwwagen vind je op het verwen-en healingveld.

Er zijn 2 opties voor een Tzolkin-consult (Maya-horoscoop):

* Mini-consult: Hierbij geef ik uitleg over de relatie tussen jouw maan-energie en jouw zon-imprint (zonnezegel). Jouw zonnezegel vormt de sleutel van jouw energetische blauwdruk waarmee je de poort tot de matrix opent. Kosten: €5,- inclusief een handige kompaskaart. Duur: circa 15 minuten.

* Maxi-consult: De routekaart van jouw 13-voudige levenspad; inclusief jouw zonnezegel en de energiekracht van de maan en een weergave van jouw thema's en eigenschappen, bezien vanuit hun licht-en schaduwkanten. Dit galactisch profiel breng ik graag op visuele wijze in beeld via mijn zelfgemaakte symboolkaarten. Tevens ontvang je jouw routekaart geheel op schrift. Kosten: €20,- (voor circa 1 uur).

In Lak'ech (=Maya voor; 'Ik ben een andere jij')

Atelierworkshop: 'Landkaart van de ziel'

Deze speciale Lorelei aanbieding is voor iedereen die de uitgebreide Tzolkin-Kosmogram heeft laten berekenen. In de maanden Oktober en November ontvang je 20% korting op de crea-workshopdag: 'Landkaart van de ziel'. Deze dag zal een verdieping vormen wat betreft de bewustwording van je levenspad. Het beeldend avontuur start met het verankeren van jouw persoonlijke geboorte wavespell op de 4 windrichtingen van het medicijnwiel. Uiteindelijk ga je met een uniek kunstwerk naar huis.